Arnhem vlucht

Een Arnhem vlucht maken vanaf vliegveld Teuge? Hier kun u alle informatie over de Arnhem vlucht vanaf vliegveld Teuge terug vinden.

Ons vliegbedrijf VliegExperience.nl zit op vliegveld Teuge. Tijdens de Arnhem vlucht neemt u plaats in een van onze Cessna vliegtuigen. Onze vloot bestaat uit meerdere Cessna vliegtuigen waarmee wij jaarlijks velen Arnhem vluchten maken. De Cessna waar u tijdens de Arnhem vlucht in vliegt heeft de vleugels aan de bovenkant zitten zodat u goed naar beneden kunt kijken.

undefined

Arnhem vlucht achtergrond:

Arnhem is een stad en gemeente in Nederland. Het is de hoofdstad van de provincie Gelderland. Arnhem heeft 152.288 inwoners per 1 januari 2015, (Bron: CBS)

Arnhem maakt deel uit van de Stadsregio Arnhem Nijmegen (plusregio), een agglomeratie met ruim 738.700 inwoners.

Arnhem ligt van de rivier de Nederrijn en de Sint-Jansbeek, waaraan de stad zich heeft ontwikkeld. De stad ligt zowel ten noorden als ten zuiden van de Rijn. Vooral het zuidelijke stadsdeel heeft zich na de Tweede Wereldoorlog voortvarend ontwikkeld. Door de ligging van Arnhem op routes tussen West-, Oost-, Noord- en Zuid-Nederland en dichtbij Duitsland, heeft de stad zich kunnen ontwikkelen als handelsstad. In de stad komen zes belangrijke wegen samen, vormt het Station Arnhem een belangrijk spoorwegknooppunt in alle richtingen en is dit het belangrijkste station voor de verbinding met Duitsland.

Arnhem is tegenwoordig voornamelijk een diensten- en ambtenarenstad. Arnhem is zittingsplaats van de rechtbank Gelderland en van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden. In Arnhem bevindt zich ook de landelijke militaire kamer van de rechtbank Gelderland.

(Bron: Wikipedia)

Boek hier een rondvlucht boven Arnhem

Arnhem vlucht mogelijkheden:

Om een Arnhem vlucht te maken inclusief een paar rondjes boven Arnhem is 60 minuten vliegtijd benodigd.

Arnhem vlucht inbegrepen:

  • Rondvlucht of vliegles van 60 minuten
  • Theorieles over het vliegen
  • Theorieboekje ‘Hoe vliegt een vliegtuig?’
  • Veiligheidsinstructie
  • Luchtdoopbewijs

Arnhem vlucht optioneel:

  • HD GoPro film van uw vlucht
  • Eventueel geldende weekendtoeslagen
  • Vluchtverlenging
  • Koffie/thee frisdranken

Wacht niet langer en boek vandaag nog een Arnhem vlucht via het bestelformulier!

Boek hier een rondvlucht boven Arnhem