Prijzen rondvlucht Teuge

Het maken van een rondvlucht over het gebied van de Veluwe is voor velen een unieke en doorgaans eenmalige belevenis. Het landschap bekijken vanuit de lucht levert vaak niet eerdere geziene plekjes en schitterende uitzichten op. De prijzen voor een rondvlucht vanaf vliegveld Teuge zullen u verrassen en er zijn zowel individuele als groepstarieven beschikbaar tegen aanvaardbare prijzen.

Prijzen rondvlucht Teuge

De vluchten worden uitgevoerd met ervaren piloten en alvorens u samen de lucht ingaat krijgt u uitleg over het toestel, het vliegen en de veiligheidsaspecten. Zo weet u wat u kunt verwachten tijdens de rondvlucht. De vliegtijden lopen uiteen van 15 tot 60 minuten en er wordt gevlogen volgens de route die u heeft uitgekozen. Er zijn ook mogelijkheden om zelf een route te bepalen. U kunt al een rondvlucht maken vanaf € 28 per persoon.

Prijzen rondvlucht Teuge de mogelijkheden:

Bestel hier uw rondvluchten vanaf Teuge

Unieke ervaring

Per vliegtuig kunnen er 3 personen meevliegen. Bent u met meerdere personen dan is het ook mogelijk om met verschillende toestellen tegelijk de lucht in te gaan. De prijzen voor een rondvlucht vanaf Teuge zijn aantrekkelijk en u heeft een unieke ervaring.

U kunt kiezen voor kant-en-klaar arrangementen maar u kunt ook uw eigen wensen voorleggen en een op maat gemaakte rondvlucht maken. Sluit uw rondvlucht af met een lunch of BBQ. De prijzen voor een rondvlucht op vliegveld Teuge zijn er al vanaf € 28.

Kies voor een onvergetelijk uitje en maak een rondvlucht van vliegveld Teuge.

Bestel hier uw rondvluchten vanaf Teuge

undefined