Personeelsuitje Gelderland

Het is een unieke ervaring om in een vliegtuig boven de Veluwe te vliegen. Een erg leuk uitje om samen met je collega's te ondernemen. Tijdens het vliegen is er veel te zien en zal er een mooi landschap aan je voorbij gaan. Dat is dus puur genieten van de Veluwe en de mooie omgeving.

Vlieglessen
Ook is het mogelijk om zelf achter het stuur te kruipen van het vliegtuig en dus vlieglessen te nemen. Dat is natuurlijk helemaal een te gekke ervaring en waarschijnlijk een droom van velen. Wie wil dat nu niet? Samen met de piloot zul je het vliegtuig gaan besturen en eenmaal boven in de lucht kun je zelf het vliegtuig besturen en vlieg je dus eigenlijk zelf. 

Eten en drinken
Samen met je collega's kun je na het vliegen gezellig napraten in combinatie met lekker eten en drinken. Dit kun je doen door een lekkere lunch te nuttigen of juist samen te gaan bbq-en. Alles is mogelijk en dat maakt de ervaring van samen vliegen helemaal af. 

Personeelsuitje Gelderland
Daarom is het dus zeker een aanrader om je personeelsuitje in Gelderland te organiseren. Een geweldige ervaring samen met je collega's en dus kunnen terugkijken op een mooie dag waar waarschijnlijk nog veel over zal worden nagepraat.