Bedrijfsuitjes Teuge

Bedrijfs- en groepsuitjes zijn een uitdagende manier voor uw medewerkers om elkaar beter te leren kennen en aan teambuilding te werken. Op een ongedwongen wijze in een andere omgeving een dag bezig zijn en de werkstress ontvluchten. Het jaarlijkse bedrijfsuitje is vaak het hoogtepunt van het jaar.

 

Bedrijfsuitjes Teuge

Kies eens voor een origineel bedrijfsuitje waarbij u in Teuge met de hele groep kunt lunchen of barbecuen in combinatie met een onvergetelijke rondvlucht boven de Veluwe. U en uw medewerkers genieten van geweldige landschappen met bossen, heidevennen, schaapskooien, kastelen en landgoederen. De omgeving bekijken vanuit de lucht, een groepsuitje in Teuge om niet snel te vergeten.

 

Rondvlucht of proefles

Per vliegtuig gaan er drie personen samen met een ervaren piloot de lucht in voor een rondvlucht of een proefles. Tijdens een proefles laat u uw medewerkers meemaken hoe het is om zelf de stuurknuppel van Cessna 150 of Cessna 172 te bedienen. Na een kwartiertje in de lucht volgt een veilige landing.

 

Een bedrijfsuitje in Teuge sluit u na het vliegen af met een welverdiende BBQ of lunch. Proef met z'n allen van heerlijke gerechten en smaken uit de streek en kijk terug op een unieke dag. Uw medewerkers zullen nog lang met veel plezier napraten over het groepsuitje in Teuge.