Delfsail 2024

Luchtreclame en luchtfotografie boven Delfsail 2024. Tijdens Delfsail 2024 vliegen wij boven het evenement met onze luchtreclame en luchtfotografie vliegtuigen.

Achtergrond Delfsail 2024

Dit bijzondere evenement heeft even op zich laten wachten maar na de vorige editie (2016) staat er een nieuwe editie Delfsail te wachten in 2024! Het Delfsail spektakel voor zeilliefhebbers en geïnteresseerden in het Noorden van Nederland weer veel bezoekers trekken. De organisatie van Delfsail 2024 heeft nogal wat voeten in de aarde en er worden vanuit alle hoeken vrijwilligers opgetrommeld om dit waterevenement tot een groot succes te maken. Het is bovendien een interessante samenkomst voor bedrijven en particulieren voor gerelateerde producten of diensten. De mogelijkheden op het gebied van luchtreclame en luchtfotografie breiden de zichtbaarheid en mogelijkheden voor deze partijen aanzienlijk uit.

Delfsail 2016

Waar wordt er gevaren tijdens Delfsail 2024?
Alle zeilschepen zullen zich bij de Eemhaven verzamelen. Dit is de grootste zeehaven van Noord-Nederland en ligt in Groningen. Vanaf hier zal een prachtige internationale vloot Windjammers gecombineerd met een vloot van eigen bodem of liever gezegd zee (traditionele zeilschepen, Tall Ships, varend Erfgoed, replica's) zich schikken in een 'Parade of Sail' welke naar Delfzijl zal varen. Delfsail 2024 zal een onvergetelijke ervaring zijn om zoveel masten boven het indrukwekkende schouwspel van bij elkaar varende schepen te zien. Dit wordt vanaf de kade gadegeslagen maar ook zal er luchtfotografie aangeboden worden. Een sliert boten van over de hele wereld die elkaar vergezelt is vanuit de lucht een waar kunstwerk te noemen.

Er zal naast zeilschepen volop van muziek te genieten zijn. De cultuur is overal op te snuiven en de gehele ambiance is voor iedereen toegankelijk: jong, oud, kenner of leek. Binnen dit werelddecor van zeilschepen die de wereld omvaren en boten die door een rijke geschiedenis worden gekleurd, zul je je geen moment vervelen.
De bereikbaarheid is bovendien uitstekend: de haven ligt naast het centrum en op 5 minuten van het treinstation.

Jonge bemanning op avontuur tijdens Delfsail 2024
Er zullen trainees op het evenement afkomen die de leeftijd van 15-25 jaar hebben en vanaf Delfsail naar Antwerpen zullen varen. Tijdens deze tocht worden internationale vriendschappen gesloten en ervaring op zee opgedaan. Dit is een tocht voor doorzetters en jongeren die hun eigen koers weten te varen. Het is een uitgelezen kans om aan boord te stappen van de grootste zeilschepen ter wereld. Het aanmelden kan bij de organisatie van Delfsail 2024 en ervaring is geen vereiste. De kosten die eraan zijn verbonden zou je kunnen werven via sponsoren. Ook hierbij de is de organisatie van Delfsail 2024 je graag van dienst en zij organiseren hiervoor een workshop.

Of je nu als bedrijf of particulier Delfsail 2024 gaat bijwonen er zijn volop mogelijkheden om het te laten slagen door bijvoorbeeld gebruik te maken van luchtreclame of luchtfotografie. Op één punt in het noorden van Nederland komt de kern van de zeilwereld bijeen. Particulieren kijken hun ogen uit en bedrijven kunnen zich laten zien aan relevante partijen. Voor ieder wat wils dus!

De ervaring van Delfsail vanuit de lucht: luchtfotografie en luchtreclame
Het Delfsail festival duurt 4 dagen. Het evenement zal worden vastgelegd op de grond maar tevens vanuit de lucht. Deze luchtfotografie zal bijzondere resultaten opleveren en zich onderscheiden van het materiaal wat op de grond verzameld wordt. Dit materiaal zal na Delfsail te verkrijgen zijn en te gebruiken voor interessante doeleinden. Alle rederijen, de organisatie en overige geïnteresseerden kunnen op deze manier Delfsail 2024 vanuit een andere invalshoek presenteren.

Naast luchtfotografie wordt er ook met luchtreclame over het festival gevlogen. Voor verschillende gerelateerde bedrijven en partijen is dit een opvallende en effectieve manier om gezien te worden. De vorige editie waren er zo'n 850.000 bezoekers en dit belooft veel goeds voor de komende editie van Delfsail waar toch 7 jaar op gewacht moest worden. Luchtreclame wordt doorgaans beter opgemerkt dan reclame op de grond als er sprake is van een massa mensen. Op hetzelfde moment kan luchtreclame namelijk door vrijwel elke persoon bekeken worden.

Tenslotte hebben deze twee diensten een symbolische functie. Het element water wordt met het element lucht verbonden. En als geen andere wereld is de wereld van de zeelieden er één waar het varen afhankelijk is van de wind en de weersomstandigheden.

U kunt via de onderstaande links meer te weten komen over: