Verras je vader met een rondvlucht

18-06-2021

Zondag is het vaderdag. Aankomende zondag, ja. Echt! Heb jij nog niets voor je oude brombeer? Vergeet het standaard geurtje, een bierpakket of een set sokken met ‘World’s best dad!’.

Wil jij je vader echt verrassen met het uitje van zijn leven? Boek dan een rondvlucht vanaf Teuge. Dat kan al vanaf €85,-! En het leukste is: er mogen nog twee mensen mee. Jij kunt je arme vadertje natuurlijk niet alleen de lucht in sturen… Dus ga je fijn mee!

Niets leuker dan lekker loeren vanuit de cockpit. Bijvoorbeeld naar je eigen huis! Geef aan waar pa woont en de piloot zal over de woonplaats en het huis vliegen. Of wat dacht je van een IJsselvlucht? Zie de schitterende skyline van Deventer en andere hanzesteden eens vanaf een ander punt.

Is je ouweheer meer van de architectuur? Boek dan een Acht Kastelenvlucht. Tijdens deze rondvlucht zullen diverse juweeltjes van kastelen voorbij komen. Meer natuurliefhebber? Stap maar in! Dan vliegen we over de prachtige Veluwe met zijn adembenemende natuurgebieden en wilde dieren. Wie weet, met een beetje geluk, spotten we zelfs wild!

Voor alle eigenwijze vaders hebben we zelfs de optie om samen met de piloot de route te bepalen. Hey daddy, it’s your call! Bedenk samen een mooie route en geniet van de spanning en het uitzicht.

Nou, waar wacht je nog op? Boek die ticket en bezorg jouw vader een origineel vaderdagcadeau. Heeft je zuster lekker het nakijken. Ha! Boek hier: Rondvluchten vanaf vliegveld Teuge! Rondvluchten zijn hier te boeken! (vliegexperience.nl).