Real life Stef Stuntpiloot: leer zelf vliegen

20-07-2021

Vakantietijd! Verblijven jullie komende zomer in het heerlijke Nederland? Combineer een (mini)vakantie eens met een superleuke dag op Vliegveld Teuge.

Je vindt hier een geweldige bistro, strak aan de landingsbaan. Of wat denk je van heerlijk uit eten bij de Hangar? Kinderen op het springkussen, zelf een wijntje of biertje in de hand… Wat wil een mens nog meer?

Nou, sturen, natuurlijk! One life, live it. Beleef een onvergetelijke ervaring door een vliegles te boeken. Dacht je dat een beetje Formule 1 of voetbal kijken je een adrenalinekick geeft? Dat is bejaardenbingo bij de rush die je voelt als je je eigen kist bestuurt!

Tijdens jouw vuurdoop als piloot wordt alles uitgebreid doorgenomen, krijg je vliegles en een luchtdoopcertificaat. Leuk, om lekker mee op te scheppen en te pronken tijdens de familiereünie.

Altijd al als een piloot rond willen flaneren? Het gevoel dat de wereld letterlijk aan je voeten ligt?

Boeken is meemaken! Natuurlijk hoef je niet persé zelf te vliegen en kun je deze geweldige ervaring ook cadeau doen. Moet jij eens even zien wie straks de nieuwe beste vriend van de jarige is. De vlieglessen zijn vanaf 20 minuten te boeken, maar meer is altijd beter, natuurlijk. En het mooie? Er mogen twee mensen met je mee. Die mogen achterin. Ga maar vast bedenken welke twee durfallen bij jou in het vliegtuig durven te stappen…

Boek nu een vliegles 60 minuten bij VliegExperience.nl!