Op Teuge zie je ze weer vliegen

05-06-2021
Op Teuge zie je ze weer vliegen

Op Teuge zie je ze weer vliegen Frank Sinatra zong het al: ‘Come fly with me, let’s fly, let’s fly away’… En vanaf vandaag zoemt deze tekst nog net een stukje lekkerder over vliegveld Teuge. De rondvluchten gaan weer van start!

Niet in je uppie in een kist, maar er mag vanaf zaterdag 5 juni met vier personen tegelijk gevlogen worden. Vliegt toch net even wat lekkerder.

Uniek cadeau
Meer dan ooit zijn we erachter gekomen dat je geen spullen maar herinneringen moet verzamelen. In een tijd waarin niet veel kon en nu de letterlijke en figuurlijke vleugels weer worden uitgeslagen, is niets leuker dan een rondvlucht vanaf Teuge. Romantisch met je liefje een supergave trip maken, met afsluitend een borreltje aan de landingsbaan? Het kan op Teuge. Tof cadeau voor je vader? Zie pa grijnzen naast de piloot! Jij gaat hem blij maken op Vaderdag. Een rondvlucht bestel je al simpel door hier te klikken.

Follow the leader!
Woon jij in de buurt van het vliegveld en wil jij je huis wel eens vanaf de lucht zien? Stiekem bij je geheime liefde gluren? Heb jij een liefde voor de IJssel? You decide! Het is mogelijk om in overleg met de piloot je eigen vlucht samen te stellen. Jij bent een live Googlemaps! Hoe awesome is dat? Zien hoe het werkt? Klik hier.

King of the Cockpit
Alleen de route uitstippelen niet genoeg? Kom maar door. Op Teuge zijn vlieglessen te boeken, zodat jij zelf je kist bestuurd. Neem twee van je beste vrienden mee en laat ze ein-de-lijk zien wie de beste stuurman van jullie drieën is. Geen zorgen, alles wordt begeleid door een ervaren piloot. Die best bereid is om naderhand te zweren nog nooit zo een goede piloot in spé te hebben meegemaakt. Pak jij die knuppel? In de cockpit dan, hè? Boek hier.

Meer informatie? Check www.vliegexperience.nl en neem vrijblijvend contact op.