Koninklijke vliegles

Zelf een vliegtuig besturen en de prachtige tuinen van paleis Het Loo bekijken? Dat kan met de Koninklijke vliegles! Een arrangement voor haar en hem. U wordt ontvangen op vliegveld Teuge (tussen Apeldoorn en Deventer) bij VliegExperience.nl. Inclusief entree voor 2 personen paleis ’t Loo. Theorie en zelf 20 minuten een vliegtuig besturen voor maar € 145,00 (voor 2 personen)

De vlucht voert via het prachtige natuurgebied van de Veluwe, de Apenheul, de Julianatoren en natuurlijk de tuinen van de Koninklijke residentie.

Bestel hier uw arrangement

Voor u instapt krijgt u uitleg waarom een vliegtuig vliegt en welke bedieningsorganen gebruikt worden voor het besturen van het vliegtuig. Het starten en landen wordt natuurlijk door onze eigen instructeur gedaan en mag u “meevoelen”. Onderweg krijgt u de “controls” over het vliegtuig.

Wanneer u eenmaal terug op de aarde bent, ontvangt u een tweetal entreekaarten om aansluitend de prachtige tuinen van dichtbij te bekijken.

U loopt natuurlijk het risico besmet te worden door het virus van het vliegen... Geen enkel probleem, ons vliegbedrijf biedt een volledige vliegopleiding voor uw RPL en PPL brevet.