Fly & Glide

Benieuwd naar de verschillen van een Cessna en een zweefvliegtuig? Het unieke arrangement Fly & Glide laat u de verschillen ervaren! Op een dag een vliegles in een Cessna en in een zweefvliegtuig is vanaf nu mogelijk.

Vlucht in Cessna 150 of Cessna 172:

U begint de dag op vliegveld Teuge waar u onder het genot van een kopje koffie wordt ontvangen. U krijgt eerst een uitgebreide theorie uitleg over de werking van een vliegtuig, de verkeersregels in de lucht en de veiligheidsmaatregelen aan boord van onze vliegtuigen.

Na de theorie uitleg van ongeveer 10 tot 15 minuten gaat u samen met de piloot naar het vliegtuig toe. Een van de passagiers neemt plaats naast onze piloot en de andere twee gaan achterin zitten waarna u een vlucht van 20 minuten gaat maken. De start- en landing wordt uitgevoerd door onze piloot en daartussen kan diegene naast onze piloot voelen hoe het is om een vliegtuig te besturen.

Bestel hier uw arrangement

Lunch tijdens Fly & Glide:

U krijgt na uw vliegervaring een heerlijke vliegerslunch in de hangaar van VliegExperience.nl aangeboden. Tijdens deze vliegerslunch kunt u nagenieten en het andere vliegverkeer op vliegveld Teuge bewonderen.

Vlucht in zweefvliegtuig:

Aangekomen bij Nationaal Zweefvliegcentrum Terlet krijgt u net als op vliegveld Teuge een korte theorie uitleg. Na deze uitleg gaat u met de instructeur een prachtige vlucht van 15 minuten over de Veluwe maken.

De beleving in een zweefvliegtuig is anders dan in een Cessna maar het uitzicht en de ervaring zijn hetzelfde: adembenemend!

Prijs:

€ 119,00 incl. BTW per persoon

Bestel hier uw arrangement

Inbegrepen bij Fly & Glide:

  • Vlucht 20 minuten in een Cessna op Teuge
  • Lunch
  • Koffie thee en frisdranken tijdens de lunch
  • Routebeschrijving van Teuge naar Terlet
  • Vlucht 15 minuten in een zweefvliegtuig op Terlet
  • Luchtdoopcertificaat Fly & Glide
  • Unieke ervaring

Optioneel bij Fly & Glide:

Bestel hier uw arrangement

Duur programme Fly & Glide:

Duur programma circa 4 uur. Dit is inclusief reistijd van vliegveld Teuge naar vliegveld Terlet en lunch.

Voorwaarden Fly & Glide:

  • Voor dit arrangement gelden onze algemene voorwaarden en algemene vervoersvoorwaarden
  • Bij drukte of veel aanmeldingen kan het programma ook andersom aangeboden worden (start Terlet, lunch Teuge, einde Teuge)
  • Mocht u na afloop besluiten een vervolgcursus te gaan volgen in motorvliegen of zweefvliegen wordt een korting gegeven op uw vlieglessen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden

Fly & Glide is een een samenwerking tussen VliegExperience.nl op Teuge & Flight Deck Events Terlet