Evenementen ruimte

Feestje? Vergadering? Productintroductie? De ideale centraal gelegen evenementenruimte is bij VliegExperience.nl te huur!

VliegExperience.nl beschikt over een grote hangar waarbij er een grote en een kleine ruimte onderverdeeld kan worden voor het houden van feestjes, productintroducties, vergaderingen of besprekingen. U kunt een dergelijk event perfect combineren met het vliegen in Cessna vliegtuigen en bijvoorbeeld een BBQ, Lunch of buffet.

Kleine evenementen ruimte:

De kleine evenementen ruimte is geschikt voor een groep van maximaal 100 personen. De kleine evenementen ruimte kan geheel naar eigen wensen ingericht worden.  De ruimte biedt zicht op vliegveld Teuge en in de hangar van ons vliegbedrijf. De kleine evenementen ruimte is voorzien van een terras aan de vliegveldzijde.

De kosten voor deze ruimte zijn € 895,00 Excl. BTW per halve dag of € 1.575,00 Excl. BTW voor een hele dag.

Kleine evenementenruimte VliegExperience.nl

Grote Evenementenruimte:

De kleine evenementen ruimte welke onze gehele hangar bestrijkt is 800m2 groot en is geschikt voor een groep van maximaal 500 personen. De grote evenementen ruimte kan geheel naar eigen wensen ingericht worden.  De ruimte biedt zicht op vliegveld Teuge en in de hangar van ons vliegbedrijf. De grote evenementen ruimte is voorzien van een terras aan de vliegveldzijde.

De kosten voor deze ruimte zijn € 1.395,00 Excl. BTW per halve dag of € 2.575,00 Excl. BTW voor een hele dag.

Grote evenementenruimte VliegExperience.nl

Vergunningen evenementen ruimte:

VliegExperience.nl beschikt over een volledig gebruiksvergunning voor deze activiteiten.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor het gebruik van onze grote of kleine evenementen ruimte via info@vliegexperience.nl!

Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Contactformulier