CRM training kleine luchtvaart

Meer informatie over CRM training kleine luchtvaart? Hier kunt u de invulling van een CRM training kleine luchtvaart terugvinden!

Het vliegen van commerciële rondvluchten operatie die valt onder een AOC (AIR-OPS) wetgeving voor vluchten van A-to-A. De AIR-OPS wetgeving vereist een bepaalde standaard met betrekking tot training van vliegers en daarin willen wij een goede invulling geven.

Waaruit bestaat de CRM training voor kleine luchtvaart:

  • AOC check (met actual flying)
  • CRM and Company procedures
  • First Aid & Fire Fighting

Jaarlijkse AOC Check:

Enkele verplichtingen behorende bij de AOC erkenning zijn dat de vlieger 1x per jaar een OPC/LPC AOC check op het vliegtuig krijgt en daarnaast een line training. U dient zelf

zorg te dragen dat uw AOC check geldig is op het moment van inzet bij een commercieel vliegbedrijf.

Wij kunnen een AOC check verzorgen als onderdeel van de CRM training kleine luchtvaart. Het is  echter wel zo dat als u bij een ander commercieel vliegbedrijf gaat vliegen hier andere eisen gesteld kunnen worden aan de AOC check als onderdeel van de CRM training kleine luchtvaart. Laat u zich hierover dus goed informeren.

undefined

First Aid & Fire Fighting:

De training First Aid, fire Fighting, safety en security dient u 1x per 3 jaar in de praktijk te ondergaan. Wanneer uw certificaat hiervan gaat verlopen of u heeft nog geen certificaat, dan bent u verplicht om deel te nemen. Wij kunnen de first aid & fire fighting training verzorgen als onderdeel van de  CRM training kleine luchtvaart.

Crew Resource Management (CRM) kleine luchtvaart:

De CRM (inclusief SMS) training is eveneens 3 jaar geldig, echter wij eisen van onze vliegers elk jaar aanwezig te zijn om aan deze training deel te nemen, de kosten van deze training komen geheel voor rekening van ons vliegbedrijf.

Wanneer en waar is er een CRM training kleine luchtvaart?

De CRM training kleine luchtvaart wordt een aantal keer per jaar gegeven. Afhankelijk van de hoeveelheid inschrijvingen wordt er een datum voor de CRM training kleine luchtvaart gepland.

De CRM training kleine luchtvaart wordt gegeven in onze hangar op vliegveld Teuge.

Wat kost een CRM training kleine luchtvaart?

De kosten voor de gehele trainingsdag bedraagt € 155,00 inclusief BTW per persoon. U ontvangt hiervoor een factuur zodat u deze fiscaal kunt verrekenen. Aan het einde van de CRM training kleine luchtvaart ontvangt u een certificaat voor de gevolgde training.

Let op: een AOC check met actual flying zal apart gefactureerd worden.

Interesse in onze CRM training kleine luchtvaart? Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Contactformulier