Fly & Drive klassiek

Combineer toeristisch rondtoeren met een 2cv6, 2cv Cabrio of een Renault 4 over de Veluwe met een vlucht boven de Veluwe.

We hebben een tweetal prachtige arrangementen voor u beschikbaar waarbij een rondvlucht gecombineerd wordt met het zelf rondtoeren in een klassieke open auto.

  • Arrangement Rondvlucht Fly & Drive (2 personen) = 15 minuten rondvlucht + oldtimerhuur hele dag € 195,00 incl. BTW*
  • Arrangement Rondvlucht Fly & Drive Picknick (2 personen) = 15 minuten rondvlucht + oldtimerhuur hele dag + Picknick € 230,00 incl. BTW*
    (volle dag toeren en een rijk gevulde picknickmand voor 2 personen)

Borgsom: € 100,00 incl. BTW per auto per bovengenoemd arrangement. Vooraf wordt per bank de borg en het arrangement voldaan.

* Op weekend en feestdagen geldt er een toeslag van € 20,00 op het vliegen i.v.m. geluid- en milieu wetgeving. De toeslag wordt gepind bij het vliegbedrijf.

Van Route Classique ontvangt u een tijd wanneer uw vliegtuig voor u gereed staat. Alle arrangement beginnen en eindigen in Driebergen waar u de auto meekrijgt en ook weer inlevert.

Vanuit daar gaat u een mooie rit tegemoet over de Veluwe richting vliegveld Teuge. Op vliegveld Teuge staat op het aan u doorgegeven tijdstip een vliegtuig van VliegExperience.nl op u te wachten voor een rondvlucht. Na de uitleg over de vlucht en de veiligheidsinstructies gaat u een prachtige vlucht van 15 minuten maken over de Veluwe.

Op uw terugweg richting Driebergen kunt u onderweg een mooie locatie zoeken voor een lekkere picknick als u het picknick arrangement hebt gekozen.

Wilt u meer weten over de klassieke open auto’s van Route Classique, klik dan op de onderstaande links voor meer informatie.

Enkele veel gestelde vragen over de autoverhuur kunt u op de pagina van RouteClassiqe.nl terugvinden.

Informatie over de rondvluchten kunt u terugvinden op deze pagina